NEREDE KARŞILAŞACAĞIZ TEKRAR

13 Mart 2020


Pembiş sümbüllerimizde açtı.... Bahar iyiden iyiye geldi. Üstümdeki mont artık fazla gelmeye başladı. Bu gün bunu iyice hissettim.


Bugün annemin ilacı bitmiş, onu yazdırdım ana sağlıkta. İlacı alırken eczaneden 2 maske 4 tanede dezenfektan aldım. Maskeyi kullanıp kulanmamakta kararsızım. Salı günü İstanbuldayız. Kendimi koruma amaçlı takmayı düşünüyorum ama insanların tepkisi ne olur bilmiyorum. Malum bulaşma riski olan gruptayım. Astım bronşitim var ve yaş 50  ahanda şimdi hapşırdım gidip ellerimi yıkayıp geldim. Bir de dokunmamam gereken yüzüm acayip kaşınıyor kirpik diplerim filan. Bahar alerjisi başladı,şimdi ben lavabodan ayrılmam hiç......
Kolonya aradım bulamadım. İzmirde kemeraltında kuzen kolonyacı onu ararım isterim dedim. Onunda face te mesajını gördüm stoğu sıfırlamış. Hammadde bekliyormuş yapmak için. Derken bir doktorun kolonya açıklamasını okudum, bilmem ne değeri 70 olacakmış oda zaten insanı yakarmış. Ne yapalım bizde sabun ve su ile hijyene devam ederiz. 


bizde evden fazla dışarı çıkmadan okumalara devam edelim. DEEP bloğunda gördüm okumadığın kitapları listesini yapıyorlar, benim 100 tane filan vardır. Ne resim çekebilirim ne de liste yapabilirim bu kadar çok kitabı. 

Market alışverişi yapmadım ne kadar doğru yaptım bilmiyorum günlük normal alışverişimi yapıyorum. Bugün bulgur bitmiş mesela, kırmızı mercimekte azalmış onları aldım sadece makarna filan yığmadım hiç. 


THE OUTSİDER
11 yaşındaki bir çocuğun hunharca katledilen cesedi bir parkta bulunur. Görgü tanıkları ve cesetten alınan parmak izleri Flint City adındaki kentin en saygın adamlarından birini işaret etmektedir. Cinayetin baş şüphelisi olarak görülen kişi, Küçükler Ligi koçu, İngilizce öğretmeni, iyi bir eş ve iki kız babası olan Terry Maitland’ın ta kendisidir. Soruşturmanın başına geçen dedektif Ralph Anderson düzenlediği bir operasyonla halkın gözleri önünde Terry Maitland’ı tutuklar. Terry, her ne kadar suçsuz olduğunu açıklamaya çalışsa da dava aleyhinde ilerlemektedir. Ancak araştırma devam ettikçe ortaya çıkan gerçekler ve Tery’nin olay gecesi ile ilgili anlattıkları davanın tüm seyrinin değişmesine neden olur.

Dizinin 1. sezonu bitti güzel bir dizi tavsiye ederim.

Hepimize bol korumalı koronasız günler diliyorum......



15 yorum:

  1. Aslında maskenin koruma amaçlı değil, başkalarına bulaşmasın amaçlı takılması gerekiyormuş ama yine de hiç yoktan iyi olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet biliyorum ama biz broşları hasta olanlar korunma amaçlıda takabilirmişiz.

      Sil
  2. Dün akşam haberleri izledim , paniğe kapılmamak elde değil. Eşime gelirken markete uğra bari bir şey kalmazsa falan dedim. Panik halde insanlar hiç mantıklı düşünemezler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende senin gibi düşünüyorum ama ağbime söz geçiremiyorum.

      Sil
  3. ben de markete gitmeye üşendim kalabalık olur çok diye karantina olsa bile bir yolunu buluruz dedim ama artık ne olur ne olmaz bilemiyorum iyi ki sayfanıza girmisişim harika iki dizi öğrenmiş oldum sanırım sevgiler

    YanıtlaSil
  4. evet bahar alerjisi kötü bir şey. Bugün yanımdan geçerken hapşıran birinden hızla uzaklaştım hemen.

    YanıtlaSil
  5. ay outsider devam edecek herhalde de mi :) maske takanlar var mı yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilmiyorum deep inşallah devam eder. maske takanlar var.

      Sil
  6. Ben de mor sümbülleri pek severim, ne güzel kokarlar :) Valla insanların ne diyeceğini pek düşünmeden kişisel önlemlerimizi almamız gerekiyor. Hijyen, korunma, sakin yaşam... Sağlıklı günler diliyorum :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  7. Ah bahar alerjisi demeyeydin iyiydi kasinmaktan kasimamaya çalışmaktan helak olma zamanı :(

    YanıtlaSil