ÖFKEMDE BÜYÜYOR SEVGİMDE

03 Mart 2020


Montları şöyle kenara bırakalım, baharlıkları giyelim. Mor çiğdemim nasıl??????? güzel değil mi?????????? Bugün kendi tomografi sonuçlarım için medikente gittim. Tomografi sonucunu aldım, doktoruma götürdüm. Sağ akciğerimde nodüller var, bunların takibi yapılacak. 3 ay sonra tekrar gideceğim.
Yarın da ağbimi götüreceğim devlet hastanesine 3 aylık şeker değerleri için tahlil yaptıracağız. Gerçi hastane 3. katı corona şüphesi  nedeni ile karantina altında ama virüs bize ne yazar:)))))))))
Taylandtan tatilden gelen 2 kişi yüksek ateş sebebi ile karantinaya alınmış. Kanlar Ankaraya tahlile gitmiş sonuç bekleniyormuş. Bir kaç kişi maske takmış o kadar. İzlediğim kadarı ile maske sadece hasta olan için geçerli dışarıya bulaştırmasın diye. Hasta olmayana faydası yok. En önemli şey dışarıdan geldikten sonra el temizliği uzun süreli. 


Hastaneden çıktıktan sonra biraz şarküteri birazda manav alışverişi yaptım. Bakla çıkmış çok severim hemen bir yarım kilo aldım. Oradan Migrosa geçip aylık dergilerimi aldım.


Eve geldiğimde bahçeden biraz sümbül topladım, bardağa koydum mis gibi koktular...


THE OUTSİDER

11 yaşındaki bir çocuğun hunharca katledilen cesedi bir parkta bulunur. Görgü tanıkları ve cesetten alınan parmak izleri Flint City adındaki kentin en saygın adamlarından birini işaret etmektedir. Cinayetin baş şüphelisi olarak görülen kişi, Küçükler Ligi koçu, İngilizce öğretmeni, iyi bir eş ve iki kız babası olan Terry Maitland’ın ta kendisidir. Soruşturmanın başına geçen dedektif Ralph Anderson düzenlediği bir operasyonla halkın gözleri önünde Terry Maitland’ı tutuklar. Terry, her ne kadar suçsuz olduğunu açıklamaya çalışsa da dava aleyhinde ilerlemektedir. Ancak araştırma devam ettikçe ortaya çıkan gerçekler ve Tery’nin olay gecesi ile ilgili anlattıkları davanın tüm seyrinin değişmesine neden olur.

Dizinin 9. bölümünü izliyorum, beni sardı....

Herkese sağlıklı günler diliyorum.

12 yorum:

  1. Özlemciğim geçmiş olsun, güzel haberler olsun kontrolde inşallah.Sümbüller şahane hele de bahçeden olunca, ohhh msss gibidir<3 Bakla çıkmış haaaa??? Ayyy hemen bulmalıyım, ölürüm bamyayaaaaa, afiyet olsun size<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baklaya mı bamyaya mı Ececiğim:)))
      geçmiş olsun dileklerin için sağol canım.

      Sil
  2. Bakla için afiyet olsun şimdiden , abin için de acil şifalar diliyorum inşallah. Bizim Kırklareli de mi korona şüphesi, Allah korusun ya :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol yendi bitti bile. evet corona şüphesi lüleburgazda vardı ama tahliller temiz gelmiş.

      Sil
  3. Sümbüllerin kokusu geldi sanki.

    Sen yazınca hatırladım benim de boğazımda nodül çıktıydı bir ara gidip kontrol ettirteyim.

    Bizim burası da beyaz çiğdem dolmuş. Zaten bugün hava tam bahar gibiydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yakın olsan bir demette sana toplardım Handan.
      Aman ihmal etme nodüle bir an önce baktır.

      Sil
  4. dokuzu çevirmişler mi oleeey :) hımm geçmiş olsuun. eller hep temiz olcak demekki el dezenfektanı almalııı :)

    YanıtlaSil
  5. Mor menekşe, sümbüllerde harika görünüyor. Kokusuna bayılırım sümbülün.. Ve bu arada sonuçlarınızın i iyi çıkmasına sevindim, çok geçmiş olsun 😊

    YanıtlaSil