31 GÜNLÜK YAZI PROGRAMI 12

12 Ekim 2021

 

 
Kendine ait 10 özellik nedir?
 
1- 1 .70 Boyundayım
 
2- Kiloluyum
 
3- Kahverengi gözlüyüm
 
4- Sıkılgan bir insanım ama bulunduğum ortama göre bir süre sonra açılıyorum.
 
5- Çok gülen bir insan değilim, ancak sohbet esnasında, ya da film esnasında filan gülümserim.
 
6- Bir yere girdiğim zaman merhaba derim, kendimi belli ederim ben geldim buradayım diye. Bulunduğu ortama sessiz girenleri sevmem.Sessiz giren insanın art niyetli olduğunu bilirim çünkü.
 
7- Alışveriş yaptığım yerlere girerken de çıkarken de hayırlı işler derim. 
 
8- Fazla konuşmayı sevmem, genelde okur ya da izlerim.
 
9- Hiç kimseyi ne yapıyor, ne söylüyor, ne giyiyor, ne alıyor gibi konularda takip etmem. Edeni de sevmem.
 
10- Kendime yeterli bir insanım, 22 yaşından bu yana kimseye muhtaç olmadım, kimseye bağlı kalmadım. Bağımlı bir insan değilim. Yalnızlığımda huzur bulduğumu söyleyebilirim. 
 

12 yorum:

  1. 9 ve 10 numaralı maddeler yıldızı hak ediyor👏👏😊🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence herkesin sahip olması gereken özellikler inan Yıldız. Geçende bakkal sahibi soruyor kendine araba almayı düşünmüyormusun diye:)) yok öyle bir isteğe hiç sahip olmadım...
      Hatta çalışırken benim şef insanlarla alay etmesini severdi, odasıyla aramızda cam var, birlikte çalıştığım arkadaş odasındaydı. Oradan çıktı bizim odaya girdi, şef te camı açtı kafasını uzattı:)) arkadaş sordu abla ne marka araba alıcan diye:)) anladım bunlar zevklenmek için yer arıyorlar, Bende KIA SPORTAGE alıcam dedim ve onların birbirlerine bakan alaycı gözlerini ve gülümsemelerini izledim. Onlar benimle o an için alay edebilirler, ama şöyle bir söz var;
      ALAY EDİLEN İNSAN ALAY EDEN İNSANDAN ALLAH KATINDA DAHA ÜSTÜNDÜR
      Sözü aklıma geldi,esas olarak onlara son gülen de bence Allahtı.

      Sil
    2. Çok haklısın 🙏🤚

      Sil
  2. Şu gülme muhabbeti ilginç bir beklenti insanlarda.Hiç tanışmadığım, sohbet etmediğim sadece hoş geldiniz nasılsınız diye bir girizgah yaptığım biri hiç gülmedigime dair bir eleştiri sıralaması başlattı:) yahu 10 dk olmuş ,ortada muhabbet yok, ne bekliyorlar sahiden anlamak güç.Uzaktan sima olarak bilenlerden de benzer bir durum.Yürürken gülmüyormuşum:) insan kendi kendine yürürken niye gülsün:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen gün kitapta, şöyle bir şey okudum, gülmüyorsak bile zaman zaman yüzümüze gülümseme tebessüm yerleştirmeliymişik, pozitiflik miş bu.

      Sil
  3. Sizi böylece tanıyoruz. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. 9 numara ben. Onkadsr kendimle meşgulüm ki. Biri bir hareketi bana özel yaoiyornolsa bile fark etmem. Bazı insanlar var di ya özellikle laf sokayım ya da gıcıklık olsun diye hareket eder. O insanlarda bende com çaresiz kalıyor. Fark etmem bile çünkü 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farketmezsen eğer sana karşı daha beter olabiliyorlar bazen bu tip insanlar....

      Sil
  5. ayy gülümsersin yani çok gülmüyon, çok ilginç bu yaa :) ya dizilerde filmlerde kendi kendime hep kahkaha atıyom :) blog okurken de :)

    YanıtlaSil