KORONA GÜNLERİ 24

19 Nisan 2020



Bu benim şımarık kızım bir kaç sene oldu bahçemde idi artık uğramıyor...
Sabahları hep aynı erken kalkıyorum ağbimin şekerini ölçüyorum tekrar yatıyorum onlar kahvaltı ediyorlar. Ben saat 10 gibi kalkıyorum kahvaltı ediyorum ortalığı toparlıyorum, bulaşığı yıkıyorum. Akşam yemeğini ocağa koyuyorum, bu akşam kuru fasulye ve bulgur pilavı var yanında da cacık var.
Havalar güzel olduğu için  konu komşu hep dışarda bahçede mangal yapıyorlar, canım çekiyor ama biz yapmıyoruz mangal. Rahmetli babamdan öyle gördük, alan var alamayan var derdi. Biz mutfakta tavada yada tost makinasında yaparız eti. Akşamda öyle bir gece yemeği vardı bizde. Komşu dışarıda yaptı mangalını ama nedense kediler ona değil de bizim mutfak kapısına geldiler:)))
Tabii rızıklarını alıyorlar bizden sonra çok sırnaşıyorlar ama olsun güzel varlıklar onlar.
Laleler ve sümbüller geçti onların yapraklarını koparıyoruz, soğanları seneye açmak üzere toprak altında kalıyor.
Bir kupa kahve ile çocukluğumun masalı olan Hansel ve Gretelin filmini izliyorum şu an.


HANSEL & GRETEL

Gretel ve Hansel, uzun süre önce uzak bir masal diyarının kırsal kesiminde yaşayan 2 kardeştir. Birbirlerine çok bağlıdırlar. Umutsuzca yiyecek ve iş arayışında oldukları günlerin birinde Gretel, küçük kardeşi Hansel'ı karanlık bir ormana girmeye ikna eder. Tok bir karın ve düzenli gelir için aldıkları bu risk sonucunda, dehşet verici bir kötülüğün inine ulaşacaklardır.

Dizi olarak ta DEVS i bitirdim 8 bölümlük bir dizi.


DEVS

San Francisco’daki bir teknoloji firmasında çalışan Lily, erkek arkadaşının ortadan kaybolmasıyla sarsılır. Lily şirketin gizli geliştirme departmanını araştırmaya başladığında bazı şeylerin erkek arkadaşının ortadan kaybolmasıyla ilişkili olduğunu keşfeder.



7 yorum:

  1. Ben de hiç ortalık yerde yapamam mangal. İzmir'de ön bahçede yaparsak herkese dağıtmaktan biz yiyemiyoruz derdi Can, e geçmiyor benim boğazımdan öyle.

    YanıtlaSil
  2. Filmi izledim galiba emin dedğilim ama bakıcaz gene diziyi de izleriz artık izlencekler listemiz tükendi gibi 🤗, kedi bilir sevgiyi varsın size gelsinler 🥰

    YanıtlaSil
  3. Rahmetli babanız ne kadar düşünceliymiş

    YanıtlaSil
  4. Benim babam da öyle der hep ... Allah rahmet eylesin Babana ..Bende severim mangalı güzel oluyor 😊🌸 Ah ah bu pisiler benim de var böyle sarı kızım😊🌼 sevgiler canım benim..

    YanıtlaSil