KORONA GÜNLÜKLERİ 28

25 Nisan 2020


Herkese günaydın, hayırlı ramazanlar. Oruç tutanların oruçları kabul olsun, tutamayanlarında vardır bir rahatsızlığı diyelim. Günler her zamanki gibi geçiyor. Hava bu gün güzel, annem ve ağbim sabah erken kahvaltılarını yaptılar. Biz aile boyu şeker ve kalp hastası olduğumuz için oruç tutamıyoruz. Ben yine yattım saat 10 da kalktım. Ortalığı topladım yatakları topladım. Mutfaktaki kilimi makinaya attım. Annem biraz bahçe ile ilgilendi biber karığı yaptı. Ağbim üstünü giyindi anneme ekmek almak için evden çıktı. Annem tandır ekmeği dediğimiz bir ekmek giyor yada ekşi mayalı ekmek. Ramazanda da fırın tandır ekmeği çıkarmıyormuş. Mecbur ekşi mayalı alacağız onunda eve biraz mesafesi var. Dün tv geldi duvara monte ettirdim. Netflix te kararsız kalıyorum üye olayım mı olmayım mı diye. Sizin görüşünüz nedir?????? ben filmleri dizileri internetten izliyorum. Ağbim altyazı takip edemez çünkü gözü o kadar iyi görmüyor, dizi yada filmi sadece dinleyebilir.


Ay sonu olduğu için yeni bir kitap başlamıyorum, onun yerine okunmamış dergilerimden bir iki tane okuyabilirim diye hesap ediyorum.

Dizi olarak hala la casa de papel izliyorum.




12 yorum:

  1. Şeker hastalığı zor bir hastalık benim annemde şeker hastası allah yardımcınız olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol annenizede şifalar. bol bol marul ve sarısaklı yoğurt tüketsin şekeri düşürüyor.

      Sil
  2. Allah şifa versin Özlemcim...Ben de tutamayanlardanım... Eşim tutuyor, ramazan ruhunu böylece daha iyi yakalayabiliyorum. Netflixe bilinçli olarak abone olmadım. İnternette bedava bir dolu güzel film var, hepsini izlemeye kalksam ömrüm yetmez. Netflix ise dizilerin ve filmlerin içine subliminal mesajlar yerleştirip insanlığı belli yönlere gütmek ve belli düşüncelere kanalize etmek için kurulmuş bir şirket... Dayatmaları, empozeleri sevmem... Benden netflix müşterisi olmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin ruşyena. netflixe ilgili düşüncen için sağol.

      Sil
  3. Allah şifa versin güzel bir iç dökme olmuş

    YanıtlaSil
  4. Bilgisayarı bir HDMI kabloyla televizyonun HDMI girişine bağlayıp, televizyondan izleyebilirsin filmleri ve dizileri. Eğer bilgisayarın kablosuz aktarabiliyorsa televizyona, iş daha kolay:)

    YanıtlaSil
  5. netflixdeki her şey var ya nette, netflix o kadar zengin değil filmde dizide :)

    YanıtlaSil
  6. İnternette, Netflix'te olan her filmi bulabiliyorsun ekstra para vermeye gerek yok bence :) Ben nette bulamadıklarımı bulabilirim diye açtım ama çok bi' artısı yok maalesef :/

    YanıtlaSil