BİZDE YİTİK OLANI YENİDEN BULABİLİRSEK, DÜNYAYI DA YENİDEN İMAR EDERİZ.

28 Mayıs 2020


Bugün hava yağmurlu serin, sabahtan yağmur yoktu fasulyeleri ektik. Şu an yağmur yağıyor. Bizimkiler yağmur uykusuna yattılar. Ben de ses çıkarmadan ev işlerini süpürge hariç yaptım. Sabahtan işlerimi bitirmiş oldum.


Bu ayın kitap okumalarını sonlandırdım, ay sonuna kadar dergi okuyacağım kısmetse, elimdeki birikmişler bitsin.


GECE KATİBİ

Bart Bromley, oldukça zeki bir otel görevlisidir. Kıvrak zekası ile sosyal becerilerini geliştirmek için otel müşterilerini kayıt altına alan Bart, bu görüntüleri arşivlemektedir. Gece nöbetçi olduğu sırada otelde bir kadın öldürülür ve baş şüpheli de kendisidir. Elinde kamera kaydının olmasını polise suç teşkil edeceğini düşündüğü için söyleyemez ve masumiyetini kanıtlamak için katilin peşine bir dedektif gibi düşer.


THE QOUARRY

The Quarry, öldürdüğü vaizin yerine geçen bir adamın hikayesini konu ediyor. Gezici bir vaizi öldüren bir adam, gittiği küçük kasabada öldürdüğü adamın yerine geçer. Kasaba halkı, kendisini vaiz olarak tanıtan adamın konuşmalarını sevse de yerel polis şefi Moore adamdan şüphelenmeye başlar. Bir süre sonra Moore’un bir taş ocağında yaptığı korkunç keşif, katilin özgürlüğü için savaşmak zorunda kalmasına neden olur.

2 günde izlediğim filmler bunlar, 2 bölümde dizi izledim.





10 yorum: