YÜREĞİME ŞİFA LAZIM

13 Mayıs 2020


Bugün pek bir iş yaptım diyemem. Annemin bahar alerjisi had safhada idi. Dün naneler ile uğraştık ya kokusuda olsa yetti ona. Bütün gece burnu tıkalı idi, devamlı damla kullandık. Sabah kahvaltıyı yaptı ve yattı tekrar. Ağbim yürüyüşe çıktı. Bende fazla ses çıkarmadan süpürgeyi çalıştırmadan ev işi yaptım biraz. Öğlen için çorba yaptım, bir makina çamaşır yıkadım.


Ağbim geldi, çorba içmedi yoğurt ekmek yedi sadece. Şekerini baktık yürüyüşten sonra 164 idi. Bugün Özlem hanım yine yokmuş, görüşemedik bir türlü. Bu arada göz damlaları bitti, akşam doktora facebook üzerinden mesaj attım ama görmedi herhalde, sabah yanında çalışan Esra'ya whatsaptan mesaj yazdım tesadüf yazıhanede imişler. Doktor 3 adet damladan bir tanesini kesti, 2 taneye devam dedi. Bu arada 2 hazirana randevu oluşturdular. Yollar kapalı nasıl gideceğiz bakalım, onlar bir yazı göndereceklermiş Esra öyle sesli mesaj atmış. Komşu oğlunu aradım eczanede çalışıyor damlaların siparişini verdim.


Bugün film izlemedim La casa de papelden son sezon 5 bölüm izledim. Bu arada bu ufak bir çanta, arkası düz orgü siyahtan. Ağbimin torunu Hira'ya ördüm. Bayramda geldiğinde içine bayram harçlığını koyacağım öyle vereceğim. Ama ilk önce içine çantacıya astar ve çanta sapını yaptıracağım .




2 yorum:

  1. Sselam annenize geçmiş olsun benim burunda sürekli tıkalıdır. Sıcak su yapıp havlu ile kapatın on on beş dakika buhara tutmak en doğal açıcı .Ama dikkatli olun ben ayağımı yaktım. Masa üstü en uygun. Ben eczaneden serum fizyolojik aldım. Sürekli onu sıkıyorum.
    sınırı yok .Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun dileğiniz için sağolun,önerinizi dikkate alacağım.

      Sil