DİKKAT ET GÖNÜL HASSASTIR

16 Mayıs 2020


Nihayet kapı gülü de arzı endam ettiler. Bugün hava güzeldi hem de çok güzeldi. Sabah bana temizlik yaptırdı :))  yaklaşık 9 gün sonra bayram ama olsun, yine temizleriz. Temizlik için ön kapıyı açtım, orasını pek kullanmıyoruz. Kışın annem çiçeklerini koyar oraya kilitli tutarız. Evin içinde güzel bir hava sirkülasyonu oldu.


Şu ara bahçeye girmeleri yasak, annem fideleri ekti ya, taze kazılmış toprağa gelip eşeleniyorlar sonra da wc lerini yapıyorlar:)) annem sinirleniyor bahçede görmesin hemen kovalıyor. Ben gene sucukla besliyorum onları, gariplerim afallıyorlar böyle olunca.


Bugün çarşıya gittim. Biraz alışveriş yaptım, sonra hemen eve geldim. Ağbimde gitmiş çarşıya ama karşılaşmadık. Eve gelince işimi aldım elime bir film izledim. Sıradan bir filmdi.


SUDAN DAHA YOĞUN

Paige ve Nathan Petrovic oğullarını kaybettikten bir yıl sonra evlerinin yedek odasını kiralamaya karar verirler. Kiracı Brandon, kaybettikleri oğullarına benzerliği ile ilk zamanlar ailede büyük heyecan yaratır; ancak zamanla Brandon’ın karanlık ve tehlikeli tarafları ile yüzleşirler. 

Yeni bir diziye başladım La casa de papelin yönetmeni çekmiş, ilk bölüm rezillikti artı 18 likti eğer 2. bölümde devam ederse bırakacağım diziyi.
Akşamları dergi ve kitap okumaya devam.



8 yorum:

  1. Dün inanılmaz sıcaktı, bugün de sıcak ama çok güzel serin bir rüzgâr esiyor bizim balkonda.

    YanıtlaSil
  2. Ablamın evinin önündeki güller de öyle güzel açtı ki hemen fotoğraflarını çektim ben de :))

    YanıtlaSil
  3. Güller içimi açtı. Nedir bu kedilerin çektiği 😁
    Aklıma babanem geldi. Yengemlerle yaşıyordu. Yengemlerin de 10 tane kedisi var. Sabah erken kalkan biriydi babanem. Onlar görmeden terlikle kovalardı kedileri. Artık öyle olmuştu ki babanemi görünce, pır yok oluyorlardı. Aklıma geldi.
    Selamlar, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizimkilerde annemi görünce kaçıyorlar beni görünce yanıma geliyorlar

      Sil
  4. oh sucuk mu iyi valla çok pahalı yaaa kendimize bile çok pahalı :)

    YanıtlaSil