GÖVDEMİZDE ÇİÇEKLENEN NE VARSA, KALBİMİZDE YAPRAK DÖKMEKMEKTEDİR.

22 Mayıs 2020


Bugün hava rüzgarlı yağmur havası var ama yağamıyor. Çamaşır kurutma havası olduğu için 1 makina çamaşır yıkadım astım. Sonra mutfak kilimlerini attım makinaya. Ortalığı topladım. Camları fırçaladım. Evet ben camları araba fırçası ile fırçalayıp hortum tutuyorum. Özellikle camekanı camlar yüksekte ben merdiven de çıkamıyorum düşüp bir yerimi kıracağım diye korkuyorum. Fırça ile sabunluyorum, hortumla duruluyorum, sonra çek çeke bez dolayıp kuruluyorum:)) Evin içinden normal siliyorum ama ah şu yükseklik korkusu neler yaptırıyor insana:))


Daha sonra öğlen yemeği hazırladım. Bizimkiler öğlen yemeği yerken çamaşırları katladım, yerleştirdim. Bir film açtım sonlara doğru sıkıldım, durdurup biraz uzandım. Bir ara kalktım baktım annemin bahçeden sesi geliyor mırıl mırıl kiminle konuşuyor dedim mutfak camından baktım, halasının oğlu gelmiş, onunla konuşuyor. Çıkmadım sevmem kendisini 4 oldu evlenip boşanıyorhep kadınlarda hata onda değil. Sonuncu evleneceği de kanser olmuş bırakmış onuda annem anlattı. Sonra erik toplayıp biraz gitti.


HOTTO RODO

Kazuki Miyaichi (15)(Rena Nounen) annesiyle birlikte yaşamaktadır. Annesi zorunlu bir evlilik yaptığı için eşini kaybedince eski sevgilisiyle tekrar görüşmeye başlamıştır. Fakat Kazuki babasından sonra annesinin ilişkisine sıcak bakmaz ve annesini suçlar. Bu yüzden annesine karşı soğuktur ve annesinin onu sevmediğine inanmaktadır. Hiroshi Haruyama(16) (Hiroomi Tosaka) okula gitmek için yarı zamanlı çalışan sorunlu bir çocuktur.Aynı zamanda "Geceler" adında bir motosiklet çetesinin üyesidir. 






11 yorum:

  1. Yüksek camlar için ideal çözüm bence, bende çamaşır yıkadım astım bugün hava sıcaklığı biraz geriledi bugün, şimdiye çoktan kururlardı ama kurumadı, yağmur diyor tahminlerde, o çok sıcaklar geçti sanırım. O güzel insanlar nerelerdelerse onlarla karşılaşalım inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet en iyi çözüm buydu sırf cam silmek için kadın tutacak halimde yok. Burada güneş var ama rüzgarda var.Dileğin için amin arkdaşım.

      Sil
  2. Benim de teyzemin oğullarından biri başka bir ilde yaşar, iki üç yılda bir başka bir kadınla evlenmiş olur, kadının elinden tutup annesinin evine tanıştırmaya getirirdi. :))) Çocuktum bazen ben de denk gelirdim... Teyzem artık öyle alışmıştı ki, aradan bir kaç yıl geçince "yeni karısıyla gelme vaktidir" derdi. :))))) Byöle böyle 6-7 evlilik yaptı sanırım... Ve evet hepsinde de evlendiği kadınlar kötüydü. :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nedense hep kadınlar kötü erkekler iyi. Anlamadım gitti

      Sil
  3. Selam Buralar yağmurlu doğanın ihtiyacı var. Sever iyi bauramlar

    YanıtlaSil
  4. Ben de cam silemiyorum. Camları yapanlar da silinme kısmını iç düşünmemişler bizim evde bir tarafı açılıyor, geri kalan kocaman kısmı sabit. Valla aldım mıknatıslı uyduruk bir cam silme aparatı. Kenarlar fakan kalıyor ama umursamıyorum, mümkün değil eğilmem dışarılara doğru.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben merdivene çıkamıyorum düşerim bir yerim kırılır diye korkuyorum.

      Sil
  5. luce güzel mi nerde bulabilirim çok merak ettim kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Cam silmek için riske girmeye hiç gerek yok. İyi yapıyorsunuz.

    YanıtlaSil