İŞTE ÖMÜR GELMİŞ GİDİYOR

06 Mayıs 2020


Dün sabah kalktığımda hava günlük güneşlik idi. Hemen ortalığı toparladım, bulaşıkları yıkadım giyindim, maskemi eldivenimi taktım. Doğru ana sağlık merkezine gittim. Bize bakan doktor izinli imiş diğer doktor baktı. Hemen eczaneye geçtim ilaçları aldım. Oradan doğru Migrosa geçtim. Oradan ağbime traş sabunu aldım. Hazır gelmişken dergilere bakayım dedim onlardan aldım 2 tane. 


Dün  hıdrellezdi  herkesin dilekleri kabul olsun.

Migrostan çıktıktan sonra minibüsle çarşıya indim. Şarküteriden peynir, lokumcudan kuru kayısı, manavdan sebze meyve, kuruyemişçiden kuruyemiş alıp minibüsle eve geldim.


Erzak torbalarını boşalttım, bizimkiler acıkmışlar tekrar sofra kurdum onlara.  Sonra bilgisayar başına geçtim blogları dolaştım onları okudum. Bu arada çantamın motiflerini dün örmüştüm bu gün birleştirdim. son sıra kaldı örülecek,


Bu arada aşağıdaki filmi izledim.


YELKENLİ ADINDA BİR ÇOCUK 

Kendi hallerinde hayat yaşayan bir aile küçük çocuklarının oldukça ilginç ve iyi yetenekli çocuklarından oldukça ümitlidirler.




4 yorum:

  1. Bende dün keşke çantadan da foto eklesiniz diyecektim unuttum yazmayı ne güzel bugün gördüm :) çok harika olmuş, herşeyle uyumlu oluyor siyah, bitince keyifle kullanacağınızı düşünüyorum. Son sözde çok güzel, katılmamak elde değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. son sırası kaldı arkadaşım, onu yaptıktan sonra astarlamaya vereceğim.Siyah yaptım hep beyaz yapmıştım şimdiye kadar. Bitince ben kullanırım yeğenim mi kullanır bakacağız artık.

      Sil
  2. Çiçeğin fotoğrafı dikkatimi çekti harika bir çekim yapmışsınız.

    YanıtlaSil