SEVGİ ZORLUKLARI AŞMAK İÇİNDİR.

29 Mayıs 2020


Bugün sabah bir kalktık ortalık sis içerisinde. Hemen tekrar geri yattık. Akşam bayağı bir serindi hava doğalgazı yaktık o derece yani. Sabah ben kalktığımda kahvaltılarını yapmıştı bizimkiler, bende kahvaltımı yapıp bulaşıkları yıkadım, Odalara girdiğimde ise bir bakayım bizimkiler uyumuşlar tekrar. Ses çıkarmadan ortalığı toparladım. Banyoyu temizledim. Ağbim telefona kalktı, öğlen olmuştu onlar kalkınca. Hemen öğlen yemeği yediler, annem çiçeklerini dolaşmaya başladı, ağbim maskesini taktı dolaşmaya çıktı.

Dün bir tane film izledim . Bana biraz ağır geldi siz nasıl sevecekmisiniz bakalım.


SONSUZLUK VE BİR GÜN

Selanik'te yağmurlu bir gün... Ünlü bir yazar olan Alexander, amansız bir hastalığa yakalanmıştır. Karısından, 30 yıl önceki bir yaz gününü anlatan bir mektup alan Alexander için bütün yaşamını geçirdiği sahil kenarındaki evini terketmenin vakti gelmiştir.Ve sonunda geçmişinin ve şimdiki hayatının karışmış olduğu ilginç bir geziye çıkar. O güzel, mutlu dakikaları tekrar yaşayabilmek için... Belki bir günün içinde belki de bir sonsuzluğun...Bu yolculuğun içinde karşısına çıkan beklenmedik kişiler ise 'bugün'ün getirdiği süprizler olarak hayatının son anlarında yer edecektir. 


Sitesinde daha geniş bir açıklama bulabilirsiniz.




3 yorum:

  1. İlgin bir filme benziyor izleme listeme ekliyorum, öneri için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. En ağır İngiliz dönem filmlerini bile izlemekten zevk alınca bu filmi de severim sanırım, konusu hayli ilgimi çekti...:)

    YanıtlaSil